Catering Afdrukken E-mailadres
Wij bieden u verschillende mogelijkheden:

1. Zelfverzorging

Onze gasten kunnen op al onze schepen zelf koken in de goed geoutilleerde kombuis. Voor een gedetailleerde beschrijving van de inrichting van de kombuis verwijzen wij u naar de tabel in de prijslijst. Op een steenworp afstand van de aanlegplaatsen bevinden zich de supermarkt en de bakker.

2. Boodschappenservice

Wie besluit zelf de keuken in te gaan, kunnen wij ook een bood-schappenservice bieden. Voorgedrukte boodschappenlijsten waarborgen volledigheid. U hoeft alleen maar de lijst in te vullen en de proviand wordt aan boord afgeleverd tegen normale winkelprijzen. Alleen voor de bezorging wordt een klein bedrag in rekening gebracht.

keuken
3. Wij verzorgen u van A tot Z

U kunt natuurlijk ook voor het gemak kiezen. Een van onze uitstekende koks kan maaltijden voor u aan boord bereiden, of u maakt gebruik van onze catering. Er is half pension, met een uitgebreid ontbijt en lunch of vol pension, waar bij u voor het diner kunt kiezen uit bijvoorbeeld Boston baked beans, Indiase kip-kerrie, Jaaps visstoofpotje, gebakken schol varkensoesters boeufbourguignon, zalm en vele vegetarische gerechten. Een specialiteit zijn onze sailors captains- en admirals-buffetten of een wel komstsouper met vlees en vis.

Laatst aangepast op zondag 30 oktober 2011 19:03