Zeilgebied Afdrukken E-mailadres
zonsondergangDe van oudsher belangrijke zeilgebieden van Nederland zijn de Waddenzee, het IJsselmeer en de Friese meren.

De sfeervolle combinatie van ruimte en rust, natuur en cultuur biedt talloze mogelijkheden voor een avontuurlijke bestemming. Het Ijsselmeer is bovenal een ideaal zeilgebied. Ook liefhebbers van de rijke historische havenplaatsen uit de Gouden Eeuw, oude vissersplaatsjes komen hier volop aan hun trekken. Hoe de wind ook staat, er valt altijd een interessante plek te ontdekken rond het IJsselmeer.

gaiazonderzeilHet waddengebied is een paradijs voor natuurliefhebbers met avontuurlijk bloed. Wat te denken van een eiland aanlopen met het schip, zwerven over drooggevallen zand banken of fietsen door de mooie afwisselende natuur van de waddeneilanden. Wie onbelemmerd wil genieten van het Hollandse landschap met haar groene weilanden, wuivende rietkragen en kleine historische plaatsjes kan met onze schepen in het Friese meren gebied prima uit de voeten. Ook een combinatie met een zeiltocht over het IJsselmeer, Waddenzee en Friese meren is mogelijk.

Laatst aangepast op zondag 30 oktober 2011 18:57