Für wen? Drucken E-Mail
gaiazonderzeilGroepen en Scholieren
De schippers hebben een jarenlange ervaring met groepen scholieren aan boord. Voor hen is zelfs een uniek programmaboek ontwikkeld (Zeilen, Leren en Avontuur, op aanvraag beschikbaar), waarin allerlei extra mogelijkheden en activiteiten naast het zeilen worden aangegeven.
Enerzijds met de nadruk op cultuurgeschiedenis (Zuiderzeemuseum in Enkhuizen; de Batavia), anderzijds op natuur, ecologie en milieubeheer. Het programma kan in de klas voorbereid worden. Tijdens het verblijf aan boord levert iedere leerling zijn of haar bijdrage aan de activiteiten van de hele groep. De schipper en zijn maat betrekken een ieder die dat wil bij het varen. De begeleidende docenten krijgen hierdoor een goed beeld van de dynamiek van een groep zodat het verblijf aan boord - zeker voor bijvoorbeeld kennismakingsdagen - een hoog rendement heeft

Bedrijven
Goede bedrijven stellen hoge eisen aan het onderhouden van hun relaties. Een zeiltocht aan boord van onze schepen blijkt altijd een voortreffelijke manier van relatiemarketing. Veel bedrijven gingen voor het organiseren van hun incentives, personeelsuitstapjes, cursussen, seminars en trainingsweken in zee met een van onze schepen. In overleg zijn op maat gesneden programma's mogelijk die uw verblijf aan boord tot een inspirerende en onvergetelijke belevenis kunnen maken. Waar waait de geest beter dan op het open water! Er zijn talloze programma varianten te bedenken zoals een bezoek aan het Zuiderzee museum in Enkhuizen, aanleggen in het mooie Friese stadje Sloten of met meerdere schepen een wedstrijd zeilen. U kunt uw relaties ook uitnodigen aan boord van onze schepen tijdens een van de grote zeilmanifestaties zoals Sail Amsterdam, Delfsail en de Kielerwoche. Voor meerdaagse tochten kunt u uiteraard gebruik maken van de uitstekende overnachtingsmogelijkheden aan boord.

Verenigingen zeehond
Clubs, verenigingen of andere samenwerkingsverbanden bestaan doorgaans uit mensen met een gemeenschappelijke belangstelling of een gemeenschappelijk doel. Juist voor hen is een uitstapje op de Waddenzee, het IJsselmeer of de Friese meren uitermate geschikt om de toch al bestaande relaties nog verder aan te halen. Tijdens het zeilen natuurlijk, waarbij het op samenwerking aankomt. Maar ook tijdens het eten en drinken, het passagieren in een van de havenstadjes of gewoon bij het heerlijk uitwaaien.

Familie
Het is een unieke belevenis om in familieverband of samen met een groep vrienden het ruime sop te kiezen. Het samen manoeuvreren van een groot schip geeft veel voldoening; een ideale manier om oude vriendschapsbanden te versterken en nieuwe contacten te leggen. Het is een bijzondere ervaring om, na een dag intensief zeilen op de Waddenzee of het IJsselmeer samen een zonsondergang te beleven aan boord van een traditioneel zeilschip dat drooggevallen is op het wad. En `s avonds is het goed toeven in een van de romantische havenplaatsjes.

gaiaachterzijdeOuderen
Een aantal van onze schepen is uitermate geschikt voor oudere gasten. Er zijn (elektrische) lieren aanwezig om de zeilen te hijsen en hydraulische stuurwerken. Ook kan er extra bemanning mee aan boord. Terwijl u geniet van het zeilen, de rust, de natuur en de gezelligheid laat u zich verwennen. Onderdeks zorgen de comfortabele slaapaccommodatie en de ruime salon hiervoor. Ook kunt u een eersteklas kok de maaltijden laten bereiden. Een weerzien met oude vrienden, de jaarclub of een uitstapje met de vereniging; een tocht op een van onze schepen zorgt altijd voor versteviging van de vriendschapsbanden

Privé
Heeft u privé iets te vieren dan kunnen wij u hiervoor het juiste schip bieden. Wat dacht u ervan om uw jubileum op een originele manier te vieren aan boord van een groot zeilschip, bijvoorbeeld gecombineerd met catering en een muzikale omlijsting. Voor een trouwerij is een zeventiende eeuws stadhuis in een van de oude IJsselmeerstadjes een uniek decor. Onze zeilschepen kunt u, al dan niet zeilend, inzetten voor een receptie of een feest. We gaan graag op uw wensen in. Samen met u kunnen wij een speciaal programma maken. Wij garanderen u een eersteklas service - van de organisatie van het vervoer, het reserveren van een museum tot de culinaire verzorging aan boord.

Zuletzt aktualisiert am Sonntag, 30. Oktober 2011 um 18:29 Uhr