Vermietung Drucken E-Mail
beantradek1. Dagtochten

De Beantra is zeer geschikt voor dagtochten met maximaal 40 gasten.
De comfortabele inrichting maken het schip tot een perfecte locatie voor een dagje uit, voor zakenreizen en voor evenementen.
Bruiloften, jubilea en andere feesten en partijen komen aan boord van 't Wapen fan Fryslân zeker tot hun recht. De schipper denkt graag met u mee om van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.


2. Meerdaagse tochten

gaiaachterzijdeHet is een unieke belevenis om het ruime sop te kiezen. Het samen manoeuvreren van een groot schip geeft veel voldoening. Het is een bijzondere ervaring om, na een dag intensief zeilen op de Waddenzee of het IJsselmeer samen een zonsondergang te beleven aan boord van een traditioneel zeilschip dat drooggevallen is op het wad. En `s avonds is het goed toeven in een van de romantische havenplaatsjes.
Na een gezellige avond in een ontspannen omgeving overnacht u aan boord.


3. Arrangementen

Ook voor het organiseren van incentives, personeels-uitstapjes, cursussen, seminars en trainingsweken is een zeiltocht een prima alternatief. In overleg zijn op maat gesneden programma's mogelijk die uw verblijf aan boord tot een inspirerende en onvergetelijke belevenis kunnen maken. Waar waait de geest beter dan op het open water!


4. Luxe

Onze schepen zijn door de ANWB geclassificeerd door middel van sterren. Van sportief (één ster) ster tot zeer luxueus (vijf sterren). Deze classificatie is gebaseerd op punten zoals hutindeling, sanitair, ruimte aan dek etc.


5. Beschikbaarheid

Een telefoontje, fax of E-mail naar ons kantoor is voldoende om te weten te komen of het schip naar uw keuze nog beschikbaar is. Wij kunnen u tevens verder adviseren welk schip het beste bij u past.

Zuletzt aktualisiert am Sonntag, 30. Oktober 2011 um 18:34 Uhr